5points® är ett webbaserat verktyg som hjälper magkänslan på traven!

Vad är det i det vi gör som genererar det resultat vi får? Ställer du dig också den frågan? Är du intresserad av att företaget går så bra som möjligt? Då är 5points® något för dig!

När vi designade 5points® ställde vi oss precis denna fråga. Efter 25 års erfarenhet av företags- och affärsutveckling, vet vi att det inte är helt enkelt för små och medelstora företag att se sambanden i alla processer i företaget och vad som påverkar vad. I en första anblick kan ett erbjudande uppfattas som mycket lönsamt fast det egentligen är tvärtom. Att läsa ut vad du bör göra för insatser är inte helt enkelt att läsa ut ur traditionella ekonomisystem.

Med 5points® vill vi ge beslutsfattarna i småföretag ett bra redskap som ger relevant information om hur företaget går, hur väl du nyttjar ditt erbjudande, var vi lägger ner för mycket och var vi lägger ner för lite. 5points® väver samman kostnader, intäkter med hur kostnader och intäkter genereras och på så sätt skapa tydliga bilder på vilka insatser som bör göras. Dessutom får du möjlighet att jämföra med andra, vilket ger bra indikation på hur verksamheten ligger till. Till exempel: Du driver en restaurang och har fullt varje kväll, men ändå får jag knappt lönsamhet. Vad ska jag göra? 5points® hjälper dig att analysera. Eller du driver ett företag som utvecklar produkter men känner att du måste lägga till mer servicetjänster, får vi bättre lönsamhet då? 5points® hjälper dig att analysera.

5points är innehåller tre huvudfunktioner: Indikatorer - Benchmark - Optimering.

5point® är byggd på en webbaserad teknik, vilket gör att du slipper installation och andra omständliga insatser i början.